BLOGG

28/7 - Premiär! Tusen tack till alla som kom. Vi tyckte det var en mycket lyckad kväll med allt från god mat och skratt till snusk och fina samtal. Vi hoppas att vi får se er här hos oss snart igen. Och tänka sig...internationellt besök på premiären!
9/8 - Alltså...vilken fantastiskt trevlig och mysig kväll. Våra besökare är verkligen bästa tänkbara. Skratt och samtal varvat med snuskande i alla hörnor av huset, fantastisk fingermat och himmelska kakor. Inte nog med det, utan även nya fina och intressanta bekantskaper och härliga återseenden. Helt enkelt en mycket fin kväll med fantastiskt sällskap. Tusen tack, alla som bidrog.
10/8 - En något lugnare lördag än fredag...trodde vi. Där gick vi bet. Det blev två fester med helt olika karaktär, men med precis lika mycket fart. Rutinerade rävar som visade var skåpet skall stå. Tusen och åter tusen tack. Nu får vi en veckas välbehövlig vila innan nästa batalj.
23/8 - Ojojoj! Vilken avslutning på festen. Ringmärkning (eller kanske snarare ägarskapsdeklaration), sen ankomst, Michelin-pisk, Thåströmianer,  skämmiga avslöjanden och glädjetårar. Helt fantastiskt fint. Tack till våra deltagare. Ni är alla bäst :)
September 2019 - Vi står mitt i en expansion av klubben. Ett nytt utlevnadsrum med spännande och smakfull känsla och inredning kommer att stå klart till nästa fest.
11/10 - Vi kunde inte hålla oss och ville hålla fest fastän vi inte var riktigt så långt i utbyggnaden som vi ville. Det blev en kväll vi absolut inte ångrar. Fantastiskt trevligt umgänge, en sybian på besök, skratt, nya bekantskaper, samtal (på riktigt) och härliga återseenden, allt vackert paketerat i en afton med otroligt god mat och fenomenal stämning. Var ni inte med, så missade ni någonting :)