INTENTION OCH VISION

Välkomna till Blekinges kanske enda swingers- och BDSM-klubb. Här kan experimentlustan frodas. Fritt sinne, livsnjutande inställning och fördomsfrihet är ledorden. Kanske vill ni prova på maktförskjutning? Älska i samma rum samtidigt som andra? Kanske vill ni leva efter mottot delad njutning är dubbel njutning? Här möts likasinnade.
Vi vill skapa en trygg vuxenträffpunkt med stil och klass, lite mystik och elegans, och såklart mycket lust och njutning. Vi vill skapa en miljö som inspirerar, möjliggör och lockar. 

Vi bjuder på lätt mat, kakor, kaffe, läsk, the. Glöm inte att ta med egna kondomer.


Kvällen börjar i två generösa samkvämsrum med vacker fiskbensparkett, draperiklädda väggar och dämpad belysning. Här finns gott om bekväma sittplatser. Musiken ligger lågt i bakgrunden och öppnar för konversation och nya bekantskaper. När lusten faller på, är ovanvåningens två utlevnadsrum redo för besök, och den mindre salongen omvandlas till ett tredje utlevnadsrum. Självfallet får snuskandet ske även i den stora salongen också, och kanske det är en preferens för exhibitionistiska själar. I lilla salongen finns en strippstång lämpligt placerad framför en u-soffa, för de som vill ha allas hungriga uppskattande blickar på sig.