VANLIGA FRÅGOR

Hur många kommer?

- Den informationen lämnar vi inte ut. Dels anmäler sig många i sista sekunden. Dels kan personer välja att inte komma trots att de anmält sig. Dels så är det en säkerhetsaspekt. 

 Vi är ett par som gärna vill ha gang-bang. Finns det singelkillar på klubben?

- Det är ni som besökare som skapar de upplevelser ni önskar. Vårt förslag till er som har specifika önskemål om deltagare är att ni annonserar om det på t.ex. BC eller darkside. Annonsen kan t.ex. föreslå att man ses på klubb, utan att nämna klubbnamnet då detta på vissa siter inte är tillåtet, eller att man skriver i sin dagbok vad man söker och önskar. Vi sysslar inte med koppleri eller därtill näraliggande tjänster. Med andra ord: vi samlar inte på oss kontakter att förmedla. Vi tillhandahåller lokal, stämning och atmosfär, och möjligheter för er att leva ut era fantasier och önskningar. Konstellationen står ni själva för.

Var ligger klubben?

- I Karlshamnstrakten. De som anmäler sitt deltagande får adress dagen före festen.

Hur blir man medlem?

- Vi har inte medlemsskap. Vill man vara med på en fest så anmäler man sig enligt instruktionerna här på siten.

Hur ser fördelningen singelkillar/tjejer/par ut?

- Den informationen går vi inte ut med. Se svaret på frågan om hur många som kommer. Singelkillarnas förhållningsregler finns att läsa här på siten.

Är det uppdelat swinger/bdsm?

- Ja, till viss del. Det finns dedikerade rum för respektive, men det blir inte spöstraff om man använder "fel rum" när det är ledigt.

Vi bor långt ifrån. Finns det något hotell?

- Ni kan boka övernattning när ni anmäler er. Läs mer under "Långväga besökare och parkering". Om man inte vill övernatta på klubben så är google eller hotellsökmotorer dina bästa vänner.

Kan man ringa er för information?
- Nej. All kommunikation med oss sker skriftligt (ClubNoir) antingen på bodycontact.com eller darkside.se.

Kan man byta om på stället?

- Ja, absolut.

Kan man komma ombytt i fetisch- eller sexiga kläder?

- Ja, det kan man, men om parkeringen på tomten är fullbelagd så får man promenera 200 meter förbi en handfull hus och eventuellt mötande trafik, så någon form av neutrala skalkläder är önskvärt för att inte väcka grannars onda öga.